tiistai 18. helmikuuta 2014

Pienestä kiinni



Välillä sitä havahtuu, miten valtava vaikutus pienillä muutoksilla voi olla. Tiedättekö tunteen? Kun muuttaa jakauksen paikkaa, vaihtaa asuntonsa järjestystä tai herää 10 minuuttia aikaisemmin ja huomaa miten mukavaa on, kun ei tarvitse juosta bussiin. Toimii se tietysti valitettavasti toistekin päin. Miksi, oi miksi päätin äsken vähän siistiä etuhiuksiani keittiösaksilla?

Pitäytyäksemme mukavissa muutoksissa: Yhtenä aamuna käytin aamiaisjogurtin sekaan tarkoitetut banaaniviipaleet nopeasti pannulla ja hulautin mukaan vähän hunajaa ja kanelia. Tarjousbanaanit ja arkiaamiainen muuttuivat joksikin ihan muuksi muutamassa minuutissa. Jos kaipaatte pientä itämaista vivahdetta tai vain vähän suloisuutta aikaisiin aamuihin, kokeilkaa! Paistotouhuissa menetetyt minuutit voi korvata sittenkin juoksemalla bussiin.


Paistetut hunajabanaanit
1:lle

1 banaani
1 tl voita tai kookosöljyä
1 tl hunajaa
1 rkl vettä
kanelia

1. Kuori ja viipaloi banaani. Kuumenna voi tai öljy pannulla ja paista banaaneja, kunnes niistä tulee kauniin ruskeita.
2. Sekoita vesi ja hunaja keskenään.
3. Ota pannu pois liedeltä ja kaada hunajavesi banaanien joukkoon. Ripottele päälle kanelia. Tarjoile jogurtin seassa tai paahtoleivän päällä.

Keittiössä soi: Rogue Wave

1 kommentti:

  1. Uu mama mitä silmäni näkevätkään, helppo ja vaivaton arjen luksus, joka sopinee myös tänne vaihtariasuntolan keittiöön. Tämä menee pikimmiten kokeiluun, suurkiitokset!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa!