sunnuntai 31. elokuuta 2014

Hyvää näkyy

Scottish National Museumissa ei kerta kaikkiaan ollut muuta kuvattavaa kuin omat kengät ja Lindexin legginssit.


Kävin matkalla ja nyt tekee mieli näyttää sieltä kuvia.

Ei siksi, että olettaisin, että minun lomakuulumiseni kiinnostaisivat muita. Vaan siksi, että Edinburgh oli minulle niin kovin hyvä. Tuntuisi epäkohteliaalta olla antamatta sille julkista kiitosta.

Edinburghissa näkyi paljon kauniita harmaita rakennuksia, kahvilakylttejä, kukkia, viskikauppoja, hyvinpukeutuvia miehiä ja hyvinpukeutuvia naisia. Näin hienon teatteriesityksen ja todella hienon sirkusesityksen. Kiipesin pimeälle kukkulalle ja näin sieltä ilotulituksen, ja se vasta hieno olikin. Aurinkoa näkyi hyvin vähän, mutta sitähän on saanut katsella koko kesän Suomessa.

Nyt istun uudessa kodissa, jossa näkyy paljon muuttolaatikoita ja kuplamuovia. Niistä ei tee mieli näyttää kuvia, mutta nekin ovat juuri nyt kaunis näky. Siitäkin on varmaan kiittäminen hyvää lomaa ja hyvää Edinburghia.

Matkalla  ja uudessa keittiössä soi: Fleet Foxes, Magic Man, King Creosote

3 kommenttia:

 1. Voi Edinburgh! Minä kävin siellä myös, maaliskuussa. Jostain syystä tuntuu lähes luvattoman hassulta katsella kuvia just niistä samoista maisemista (pääasiassa kahviloista), joissa itse leikin paparazzia. Sun kuvista saa tosin vähän erilaisen fiiliksen kaupungista - omasta vierailustani mieleen jäi nimittäin eritoten luihin ja ytimiin menevä koleus ja hernerokkasumu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko kommentin alkuperäinen tarkoitus tietenkin unohtui, nimittäin että tosi kauniita kuvia!

   Poista
 2. Aivan upeasti olet saanut vangittua Edinburghin luonteen näihin kuviin. :,) Vietin siellä vajaan kuukauden viime vuonna, ja sydän jäi kyllä vähän sille tielle.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa!