perjantai 17. elokuuta 2012

Rieskaa kaikelle kansalle

Aloitin blogini ehkä vähän epäreilusti. Tarkoitushan oli jakaa kokemuksia, joihin liittyy pieni keittiö ja pieni budjetti.

Näitä rieskoja keittokomerossani leipoessani poltin reiteni kuumaan peltiin ja sitä säpsähtäessäni kaadoin siirappipurkin lavuaariin.  Mutta ei se mitään. Jos on nimittäin olemassa virallinen Things that make you feel better Top 10 -lista, niin nämä rieskat ovat siellä. Ne sopivat aamuun, iltaan, pieniin keittiöihin, suuriin saleihin, minne tahansa. Juuston tai hillon kanssa, tai palkkapäivänä vaikka molempien.

Perunarieskat
n. 15 kpl

noin 4 dl perunamuussia
2 dl jauhoja
0,5-1 rkl siirappia
1 kananmuna
1 tl suolaa

1. Sekoita kaikki aineet keskenään.
2. Muotoile taikinasta leivinpaperille pyöreitä rieskoja.
3. Paista 200 asteessa noin 15 min.

Keittiössä soi: Nat King Cole

1 kommentti:

  1. Rakastan rieskoja. I must try these, en oo ennen laittanu siirappia!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa!